Bibliotekat mė tė bukura nė botė! (FOTO-LAJM)
Në fotot e mësipërme ka disa biblioteka, të cilat mund t'i shohësh me admirim, por edhe me një ndjesi frike pasi janë aq të mëdha dhe me njohuri.

Të vjen dëshira për të prekur çdo raft të tyre dhe për të shfeltuar çdo libër, ndonëse aty ka me mijëra.

Bibliotekat janë vende leximi, qetësie absolute dhe paqeje, dhe shumë prej tyre janë vepra arti.
comments powered by Disqus