Gruaja nuk ka vdekur ende! Oh mos, tani po (VIDEO)

Kjo grua nuk ka vdekur akoma!?Oh mos, tani po. Fllimisht ajo ra pa ndjenja në rrugë.

 Në përpjekje për ta ndihmuar dhe pritur ndihmën shpejtë disa persona që u ndodhën aty e mbuluan gruan.

Mirë po shoferi i furgonit që shihni në videon më lartë nuk nuk e vëren që në rrugë ndodhet një njeri duke e futur atë poshtë gomave. Tashmë është e sigurt. Ajo grua nuk ka më shpëtim.


comments powered by Disqus