Cila ėshtė pesha dhe gjatėsia e bebit gjatė shtatzėnisė
Mė poshtė paraqiten vlerat mesatare tė peshės dhe gjatėsisė sė bebit tuaj gjatė shtatzėnisė.
Mosha e bebit nė javė Gjatėsia (cm) Pesha (gramė)
8 javė 1.6 cm 1 gramė
9 javė 2.3 cm 2 gramė
10 javė 3.1 cm 4 gramė
11 javė 4.1 cm 7 gramė
12 javė 5.4 cm 14 gramė
13 javė 7.4 cm 23 gramė
14 javė 8.7 cm 43 gramė
15 javė 10.1 cm 70 gramė
16 javė 11.6 cm 100 gramė
17 javė 13 cm 140 gramė
18 javė 14.2 cm 190 gramė
19 javė 15.3 cm 240 gramė
20 javė 16.4 cm 300 gramė
20 javė 25.6 cm 300 gramė
21 javė 26.7 cm 360 gramė
22 javė 27.8 cm 430 gramė
23 javė 28.9 cm 501 gramė
24 javė 30 cm 600 gramė
25 javė 34.6 cm 660 gramė
26 javė 35.6 cm 760 gramė
27 javė 36.6 cm 875 gramė
28 javė 37.6 cm 1005 gramė
29 javė 38.6 cm 1153 gramė
30 javė 39.9 cm 1319 gramė
31 javė 41.1 cm 1502 gramė
32 javė 42.4 cm 1702 gramė
33 javė 43.7 cm 1918 gramė
34 javė 45 cm 2146 gramė
35 javė 46.2 cm 2383 gramė
36 javė 47.4 cm 2622 gramė
37 javė 48.6 cm 2859 gramė
38 javė 49.8 cm 3083 gramė
39 javė 50.7 cm 3288 gramė
40 javė 51.2 cm 3462 gramė
41 javė 51.7 cm 3597 gramė
42 javė 51.5 cm 3685 gramė
comments powered by Disqus